Kdo vysílá Slovácko Nice?

Kdo vysílá Slovácko Nice?

Kde v TV Slovácko

Zápas mezi Slováckem a Spartou můžete sledovat zdarma v přímém přenosu na Fortuna TV. Po založení účtu si navíc můžete vyzvednout registrační bonus. V televizi utkání naladíte na placené stanici O2 TV Sport. Úterní duel je důležitý nejen pro Spartu, ale i pro Slovácko, které hraje o evropské poháry.

Kde sledovat FC Slovácko vs OGC Nice

Čtvrteční utkání Slovácka s Nice můžete sledovat na placené televizní stanici Sport1. U Tipsportu si můžete pustit live rádio a vybrat si ze široké nabídky live sázek.
Archiv

Kde koukat na konferencni ligu

1️⃣ Kde sledovat Konferenční ligu Evropskou konferenční ligu vysílají ČT sport a Sport TV.

Kde sledovat nové Slovácko

Slovácko v TV i online livestreamu zdarma. Zápas z Istanbulu můžete sledovat v online livestreamu. Ten si můžete pustit zdarma na TV Tipsport. Utkání najdete i v televizi díky stanici ČT sport.

Kde se vysílá Slavie

Zápas Slavia – Plzeň můžete sledovat v livestreamu ZDE, a to i s českým komentářem. Fortuna TV nabízí všechna utkání nejvyšší fotbalové ligy. V televizi bude jako obvykle přenášet tento šlágr stanice O2 TV Sport, která je ovšem placená.

Kde se bude vysílat Liga mistrů

Fotbalovou Ligu mistrů vysílají na českém území čtyři televizní stanice. Jde o Premier Sport 1 a 2 a Nova Sport 3 a 4. Níže se dozvíte, na kterém kanálu můžete sledovat finálový souboj.

Kde sledovat Fiorentina vs West Ham

Kde sledovat finále KL živě: Fiorentina vs. West Ham v televizi (TV) i online livestreamu zdarma. Finále můžete sledovat na televizním kanálu ČT sport. Česká televize nabídne přenos také na platformě ČT sport Plus.

Kde sledovat Slovácko Fenerbahçe

Kde sledovat Slovácko vs. Fenerbahce živě: vstupenky, lístky, v TV na ČT sport a v online live streamu. Odvetu z Uherského Hradiště můžete sledovat zdarma na TV Tipsport. Utkání odvysílá i televizní stanice ČT sport.

Kdy se losuje konferenční liga

Evropská konferenční liga UEFA 2023/24: los předkola play-off KL. Zde později najdete jednotlivé vylosované dvojice pro předkolo play-off. Losování proběhne 18. prosince 2023.

Kdy hraje Slovácko pohár

Program a výsledky zápasů Slovácka v KL 2022/23

Slovácko v EKL 2022/23 – rozpis a výsledky zápasů
Datum Zápas Výsledek
06.10.2022, 18:45 Slovácko – Nice 0:1
13.10.2022, 21:00 Nice – Slovácko 1:2
28.10.2022, 13:00 Slovácko – Köln 0:1

Kde sledovat Slavii dnes

5. 2023) Sobotní program je jasný, od 18:00 hraje fotbalovou ligu Slavia s Plzní.

S kým bude hrát Slavie

Slavia v Evropské konferenční lize 2021/22 – program a výsledky zápasů

Základní skupina EKL 2021/22: program a výsledky Slavie
16.09.2021, 18:45 Slavia Praha Union Berlín
17.02.2022, 18:45 Fenerbahce Slavia
24.02.2022, 21:00 Slavia Fenerbahce
Osmifinále EKL 2021/22: program a výsledky Slavie

Kde koukat na Ligu mistrů zdarma

Kde sledovat dnešní zápas Ligy mistrů Dnešní zápas Ligy mistrů nabídne některý z kanálů Premier Sport 2, Nova Sport 3 nebo Nova Sport 4. Ktorá sázková kancelář nabízi Liga mistrů live stream zdarma Liga mistrů live stream zdarma je v nabídce sázkových kanceláří Tipsport a Chance, avšak pouze v kvalifikační fázi.

Kde se koukat na Premier League zdarma

Zápasy Realu Madrid, Barcelony a dalších klubů můžete sledovat na televizních kanálech Nova Sport 3 a 4 a Premier Sport 1 a 2. Jde ovšem o placené stanice. Skvělou alternativou jsou proto online streamy zdarma, které je možné sledovat u Sazkabetu. Ke sledování těchto livestreamů si stačí založit účet.

Kde je fotbal

Většina fotbalových přenosů je právě na kanálech Nova Sport, některé zápasy je ale možné sledovat i přímo na TV Nova. To byl třeba případ Superpoháru UEFA. Zároveň Nova nabízí určitou porci zápasů i prostřednictvím online streamovací služby Voyo.

Kde sledovat fotbal dnes

Většina fotbalových přenosů je právě na kanálech Nova Sport, některé zápasy je ale možné sledovat i přímo na TV Nova. To byl třeba případ Superpoháru UEFA. Zároveň Nova nabízí určitou porci zápasů i prostřednictvím online streamovací služby Voyo.

Kdy se losuje konferenční liga 2023 2024

Los a tabulky základních skupin Evropské konferenční ligy 2023/2024. Níže si později můžete prohlédnout tabulky základních skupin Konferenční ligy v sezoně 2023/24. Los skupin proběhne 1. září 2023.

Kdo vysila Los Konferenční ligy

Kde sledovat Konferenční ligu v TV i online livestreamu: kdo vysílá losy a zápasy EKL Na vysílání zápasů Konferenční ligy vlastní práva Česká televize a Sport TV. Na kanálech ČT sport, Sport1 a Sport2 se tedy mohou objevit i jednotlivá losování.

Kdo vysílá Slovácko Bělehrad

Jak vypadají kurzy na zápas Partizan vs. Slovácko v EKL

Informace před zápasem Partizan vs. Slovácko
⏰ Kdy: 3. 11. 2022 od 21:00
⚽ Rozhodčí: Pawel Raczkowski, Polsko
? Kurzy forBETu: 1,63 – 4,20 – 5,60
? Přímý přenos: Sport1

Kde sledovat Slavii online

Live stream na Fortuna TV. Zápas Slavia – Plzeň můžete sledovat v livestreamu ZDE, a to i s českým komentářem. Fortuna TV nabízí všechna utkání nejvyšší fotbalové ligy.

Co se hraje v Edenu

EDEN ARÉNA je fotbalový stadion v pražských Vršovicích. Na stadionu hraje své domácí zápasy tým SK Slavia Praha, hrají se zde ale i některé zápasy české fotbalové reprezentace a konají se zde i další sportovní a kulturní akce.

Kde sledovat Ligu mistrů 2023

Nejprestižnější evropskou soutěž si naladíte na čtyřech placených kanálech – Premier Sport 1, Premier Sport 2, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Tyto stanice vlastní práva až do sezony 2023/24.

Jak se divat na Fortuna ligu zdarma

Klikněte SEM a sledujte live streamy Fortuna ligy

Už nemusíte přemýšlet, jestli si zařizovat placené televizní kanály. Všechna utkání můžete sledovat zcela zdarma na Fortuna TV. Zároveň u nich můžete sázet v LIVE sázkách. A co víc, živé přenosy lze samozřejmě sledovat i v mobilní aplikaci Fortuny.

Jak sledovat Premier League v ČR

CANAL+ Sport CZ/SK

Všechny zápasy anglické Premier League budou živě vysílány exkluzivně na programu CANAL+ Sport, který je dostupný v internetové televizi Skylink Live TV v programových balíčcích CANAL+ a KOMBI+.

Kdo vysílá fotbal

Vysílání fotbalové Ligy mistrů v České republice se v ročníku 2022/23 zhostily kanály Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1 a Premier Sport 2. Podívejte se, jak tyto stanice naladíte.