Jak získat nové zakázky?

Jak získat nové zakázky?

Jak ziskat nové zakazky

Snažili jsme se vytipovat univerzální doporučení, abyste si z nich mohli vzít co nejvíce, ať už se jako volnonožec zabýváte grafikou, obchodem nebo pečením dortů.Nebuďte neviditelní, vytvořte si online vizitku.Sledujte oborové diskuze/skupiny a přispívejte do nich.Navštěvujte (networkingové) akce a navazujte kontakty.
Archiv

Jak najít zakázky

3 tipy, kde shánět zakázky nejen pro stavební firmuStavební zakázky a poptávky. Portál www.stavebni-zakazky-poptavky.cz je zaměřen přímo na stavební firmy.Zakázky poptávky. Dalším podobným je portál Zakázky-popávky.cz.České zakázky. Za zmínku stojí i portál České-zakázky.cz.
Archiv

Jak si získat klienty

Pět tipů jak získat klientyNeříkejte lidem to samé co ostatní. „Zlevním Vám pojistky.Buďte expertem. Bud'te v něčem zatraceně dobří.Mějte svůj vlastní web a budujte si e-mailovou databázi. Musíte být vidět na internetu.Publikujte na svém webu nebo alespoň na blogu.Pomáhejte.

Kde hledat práci jako freelancer

1. Zakázkové portály a katalogy freelancerůNavolnenoze.cz. Katalog freelancerů, mezi které se můžete zařadit i vy.Webtrh.cz. Tržiště zakázek pro všechny freelancery.Fermeria.cz. Bohatá nabídka zakázek na jednom místě.Freelance.cz.Copywriting.cz.Epoptavka.cz.Trhpoptavek.cz.Nakresli.to.
Archiv

Kde vyhledávat veřejné zakázky

Centrální databází vyhlášených veřejných zakázek je Věstník veřejných zakázek dostupný na adrese www.isvzus.cz (VVZ), který je od 1. listopadu 2011 provozován společností NESS Czech s.r.o. Ta tuto službu převzala po České poště. VVZ obsahuje zejména povinně zveřejňované informace o veřejných zakázkách.

Jak se dostat k veřejným zakázkám

Portál TED představuje online verzi dodatku k Úřednímu věstníku EU, v němž jsou uveřejňovány všechny evropské veřejné zakázky s vyšší hodnotou. Můžete v něm procházet a vyhledávat oznámení o veřejných zakázkách a filtrovat je podle tématu, země, zadavatele a dalších kategorií.

Jak vybudovat klientelu

Jak přitáhnout nové klientyThe Chalkboard Method. Svému postupu říkají metoda černé tabule.Nejdřív si ujasněte, co přesně chcete. Jsou to klienti na dlouhodobou spolupráciUrčete si časový rámec. Podívejte se na svůj seznam.Dejte to na tabuli.Očekávejte nečekané.Přidejte mantru nebo afirmaci.

Jak přilákat zákazníky

6 tipů, jak získat nové zákazníkyVytvořte škálovatelnou strategii a stanovte si jasné cíle.Vytvořte poutavý obsah a usnadněte jeho vyhledáníMyslete v intencích omnikanálu – stejně jako vaši zákazníci.V jednoduchosti prodeje je síla.Přesvědčte nerozhodné návštěvníky webových stránek.Odměňte věrnost.

Jak funguje Upwork

Jak funguje Upwork Pro používání vyžaduje Upwork registraci, která je zdarma. Freelanceři a podnikatelé si vytvoří profil, kde se představí, a mohou začít s hledáním či nabízením práce. Jakmile si protistrany padnou do oka, uzavřou kontrakt.

Co to je na volné noze

V praxi to znamená, že člověk na volné noze není nikde zaměstnán, většinou nemá přímé zaměstnance (nebo jen několik) a za odvedenou práci vystavuje faktury.

Kam se zadávají veřejné zakázky

Věstník veřejných zakázek je jednotným místem pro uveřejňování základních informací o veřejných zakázkách, které jsou zadávány v souladu se ZZVZ. Správcem věstníku veřejných zakázek je Ministerstvo pro místní rozvoj.

Kdy zveřejnit zadávací dokumentaci

Zadavatel je povinen uveřejnit zadávací dokumentaci (s výjimkou formulářů a výzev dle přílohy č. 6) na profilu zadavatele ode dne uveřejnění oznámení o zahájení zadávacího řízení (nebo od odeslání výzvy k podání žádosti o účast), a to minimálně do konce lhůty pro podání nabídek.

Kdy je zahájeno zadávací řízení

Jednací řízení s uveřejněním zahajuje zadavatel oznámením, které je zároveň výzvou k podání žádostí o účast v jednacím řízení s uveřejněním. Na základě tohoto oznámení zájemci podávají žádost o účast a prokazují splnění kvalifikace. Posléze zahájí zadavatel jednání se zájemci o konečné podobě nabídky.

Jak získat klienty jako účetní

První klienty nejčastěji získáte prostřednictvím svých známých a později na jejich doporučení. Aby vás ale mohli doporučit, musejí vědět, co děláte. Rozhlaste u rodiny a přátel, že začínáte brát menší zakázky. Pokud by oni sami nebo někdo z jejich známých cokoliv potřeboval, mohou se na vás obrátit.

Jak ziskat klienty jako financni poradce

Pokud chcete získat finanční praxi při studiu, zkuste trainee program nějaké pojišťovny a zaměřte se na odborné pozice, ne obchodní. Pokud si chcete skutečně zvýšit kvalifikaci a šanci na dobré zaměstnání po VŠ, tak Vám doporučuji studijní pobyty v zahraničí.

Jak si udržet stávající zákazníky

pravidlo: Pro udržení zákazníka je nutné poskytovat skutečně špičkové služby nebo prodávat kvalitní zboží, s adekvátním poměrem cena/kvalita a ideálně také s jistou konkurenční výhodou. Součástí úspěšného prodeje nebo kvalitního poskytnutí služby je také vysoká úroveň komunikace se zákazníkem.

Jak přilákat lidí do obchodu

Jak nalákat do obchodu v době onlinuOmnichannel. Roste počet zákazníků typu omnichannel, kteří při nakupování více využívají nejen domácí počítače, ale i mobilní zařízení.Investice.Chytré využívání dat.Sociální média.Personalizovaná komunikace.Showrooming.Instore služby.Zrychlení nákupního procesu.

Co je to freelancer

Kdo jsou freelanceři Freelanceři (nezávislí pracovníci) jsou poskytovatelé služeb na volné noze, jejichž pracovní poměr je založen na volné spolupráci a flexibilních výdělcích. Na rozdíl od zaměstnanců nejsou nezávislí pracovníci integrováni do firmy v souladu s normami.

Jak funguje freelancer

Pojem freelancer představuje nezávislého profesionála, který není nikde zaměstnán a pracuje tzv. na sebe. Nejčastěji freelanceři podnikají jako OSVČ, tedy na živnostenský list nebo zakládají vlastní firmu (společnost s ručením omezením/s. r. o.). Pro freelancery je více než typické, že pracují z domu nebo třeba z cest.

Jak pracovat sama na sebe

Podnikatel, který pracuje sám na sebe, nemá žádné pevně dané výdaje. Stačí mu vlastní domov, který nahradí kancelář, připojení k internetu, počítač, případně ještě auto. To je všechno. Není třeba lámat i hlavu nad platy zaměstnanců, ani nad podíly, které by měly připadnout obchodním partnerům.

Jak fungují veřejné zakázky

“ Aby se jednalo o veřejnou zakázku dle zákona, je třeba naplnit současně tři pojmové znaky: zakázka směřuje k pořízení dodávek, služeb či stavebních prací; pořizovatelem poskytovaného plnění je zadavatel; finanční protiplnění zadavatele za poskytnuté dodávky, služby či stavební práce.

Jak získat veřejnou zakázku

Jak získat veřejnou zakázkuZakázku najděte. Zakázky se dají najít na internetu.Zvolte správnou zakázku. Na agregátorech FEN nebo PVU najdete stovky tisíc zakázek.Vypracujte nabídku.Podejte nabídku.Registrujte se do Centrální databáze dodavatelů.Vyplňte si informace o vašem oboru podnikání.

Kdy se jedná o veřejnou zakázku

“ Aby se jednalo o veřejnou zakázku dle zákona, je třeba naplnit současně tři pojmové znaky: zakázka směřuje k pořízení dodávek, služeb či stavebních prací; pořizovatelem poskytovaného plnění je zadavatel; finanční protiplnění zadavatele za poskytnuté dodávky, služby či stavební práce.

Jak stanovit cenu za účetnictví

Cena za vedení účetnictví se odvíjí podle celkového počtu dokladů (faktur, pokladních dokladů) a dále podle počtu položek na výpisu z účtu, množství zaúčtovaných účetních položek a složitosti účetních operací. Za 1 účetní položku se považuje 1 řádek v peněžním nebo účetním deníku (tj.

Jak se představit jako finanční poradce

Finanční poradce by se vám měl představit a vysvětlit, jaké služby nabízí. Měl by také sdělit, jakým způsobem je za ně placen. Po představení by se vás měl zeptat na vaše hospodaření s financemi, záměry do budoucnosti a další informace, které jsou nezbytné pro sestavení vhodného finančního plánu.